D
et skal være sjovt og nemt at gå dybere med sig selv og andre. Derfor foregår undervisningen i en atmosfære af venskabelighed og gensidig respekt, ligesom i en god familie. Sådan en atmosfære både fremmer og blotlægger vores indre liv, så vi kan være os selv på et dybere plan, tale frit og uden forstillelse. Bodhitræning er et eksperiment i at integrere traditional visdom og et moderne uddannelsesformat, hvor det ikke handler om konkurrence og profit, men om ånd og fællesudvikling – fordi ægte omsorg gør os mere intelligente og mere indsigtsfulde.

Vær opmærksom på at bodhitræning kræver en høj grad af forpligtigelse. Når du er optaget på forløbet, forventes du at fremmøde til al undervisning, med mindre der er særlige omstændigheder forhindrer det. Det forventes tillige, at du træner og udforsker emnerne i din hverdag og aflevere hjemmeopgaver løbende.

Omkostningen for at deltage i bodhitræning går til lokale i Solvognen, te & kaffe. Undervisningen er gratis. Den primære investering er din egen oprigtighed og nysgerrighed.Ansøgning

For at deltage i bodhitræning skal du sende en skriftlig ansøgning. I ansøgningen vil vi bede dig skrive lidt om dig selv, dit liv og uddybe, hvad der motiverer dig til at påbegynde forløbet samt hvad du ønsker at få ud af det.
Skriv gerne hvornår du sidst har modtaget undervisning af Erik